Daniel Wellington

مرتب سازی بر اساس :
فقط موجود ها:
هیچ محصولی یافت نشد.

Daniel Wellington

تاریخچه‌ی ساعتهای دنیل ولینگتون
بنیانگذار: فیلیپ تیساندر
دانیل ولینگتون یک برند نسبتاً جدید در صنعت ساعت سازی است. فیلیپ تیساندر که در زمان تأسیس این شرکت در اواخر بیست سالگی خود قرار داشت، در سال 2011 این برند را با هزینه‌ی شخصی خودش به مبلغ 15,000,00 دلار تأسیس کرد.

تیساندر پس از فارغ‌التحصیلی از دبیرستان، برای خود یک کسب و کار خرده فروشی کراوات و یک فروشگاه اینترنتی برای فروش ساعت‌مچی پلاستیکی راه‌اندازی کرده بود. تیساندر مانند تمام مردان جوان سوئیسی که می‌خواهند خود و دنیا را کشف کنند، رویای خود را دنبال کرد و در سال 2006 به استرالیا سفر کرد. گفته می‌شود که او در طی این سفر با شخصی به نام دنیل ولینگتون همسفر بود.

دانیل ولینگتون یک مرد انگلیسی شیک‌پوش است که یک ساعت رولکس Submariner با بندهای کلاسیک ناتو در دست دارد.

تیساندر در شهرهای کنز و ملبورن نیز با ولینگتون رو به رو می‌شود. گفته می‌شود که سبک بی عیب و نقص و متواضعانه‌ی آقای ولینگتون، الهام بخش ساعت‌های دانیل ولینگتون است. با این حال، تیساندر به تحصیلات خود در در رشته‌ی تجارت در دانشگاه اوپسالا ادامه داد. او بعد از فارغ التحصیلی‌اش، کار خود برای ایجاد برند ساعتش را آغاز کرد.

آغاز کار دنیل ولینگتون
تیساندر پنج سال از طریق کسب و کار آنلاین خودش با نام Neptune Design در صنعت ساعت‌سازی فعالیت کرد. او با استفاده از شبکه‌های اجتماعی به عنوان مهم‌ترین استراتژی تبلیغاتی خود، موفق شد که برند دنیل ولینگتون را گسترش دهد.

او ساعت‌های برند خود را بر اساس ساعت رولکس مینیمالیستی و بی‌آلایشی که در سال 2006 دیده بود، طراحی می‌کند. او مرتباً طرح‌های خود را به کارخانه‌ای در چین ارسال می‌کرد تا برای ساعت‌هایش بند ناتو تولید کنند.

موفقیت و رشد
تیساندر 15000 دلار سرمایه گذاری کرد تا بتواند برند دنیل ولینگتون (DW) را رسماً راه اندازی کند و در سال 2011 موفق شد که اولین ساعت دنیل ولینگتون خود را به فروش برساند. این برند تا سال 2014، بیش از یک میلیون ساعت فروخته و 70 میلیون دلار درآمد کسب کرده بود.

تیساندر با جمع‌آوری سود های کلان موفق شد که یک پنت هاوس 418 متر مربعی را در بالای ایستگاه مرکزی استکهلم خریداری کند. او این خانه را با قیمت 12.8 میلیون دلار خریداری کرد که در آن زمان (یعنی سال 2015) گرانترین آپارتمان موجود در استکهلم بود.

این برند تا فوریه‌ی 2017 به عنوان سریع‌الرشدترین شرکت اروپایی شناخته می‌شد. این شرکت تا سال 2016 به درآمد 230 میلیون دلاری رسید و 111.5 میلیون دلار سود کسب کرد.

این شرکت سوئدی در سه سال، 4.695٪ رشد داشته است و به دلیل استراتژی دیجیتال خود در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، به طور مداوم در حال رشد و موفقیت است.